• 01.ΝΟ10
    (ΠΡΟΣΦΟΡΑ)
    65,50 €

Προνομιακή Λίστα γάμου

Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, το κατάστημα επίπλων «MARKATIS HOME» είναι δίπλα σας για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας!!! Η προνομιακή λίστα γάμου που μπορείτε να ανοίξετε σε εμάς, σας περιμένει για να κάνει το νέο σας ξεκίνημα πιο εύκολο, πιο όμορφο και τελικά ιδανικό.


Το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος μας θα είναι δίπλα σας τόσο κατά την επιλογή των επίπλων που σας αρέσουν, όσο και στη διακόσμηση του καινούριου σας σπιτιού.


Δημιουργείστε τη δική σας λίστα είτε προεπιλέγοντας την επίπλωσή σας, είτε σαν λογαριασμό που θα αξιοποιήσετε αργότερα. Η λίστα σας θα παραμείνει ενεργή για αρκετό διάστημα μετά τον γάμο σας για να προγραμματίσετε τις αγορές σας χωρίς πίεση.
Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα τα χρήματα που απομένουν από τη λίστα, να σας επιστραφούν σε μετρητά για να τα αξιοποιήσετε σε άλλες ανάγκες της νέας σας ζωής! Τέλος, η μεταφορά των επίπλων στο καινούριο σας σπίτι είναι δωρεάν.

Ελάτε λοιπόν στο κατάστημά μας, επωφεληθείτε των χαμηλών τιμών και της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας και ας ξεκινήσουμε μαζί τη νέα σας ζωή!