Δειτε επισης

 • 12_264
  Φωτιστικό επιτραπέζιο κεραμικό Εισαγωγής 8,5x20,5
  16,00 €
 • 160_1
  Σκαμπώ μεταλλικό με κάθισμα δερματίνης Διάσταση Φ41 Υψος 76 cm Ελληνικής παραγωγής - Στιβαρή κατασκευή- Εξαιρετικής αντοχής...
  28,30 €
 • 174
  Σκαμπω ΜΠΑΡ μεταλλικό με κάθισμα δερματίνης και πλατη ξύλινη Ελληνικής παραγωγής - Στιβαρή κατασκευή- Εξαιρετικής αντοχής και...
  44,00 €

Media Strom

Το μωρό σας, ένα ευαίσθητο, υπέροχο πλάσμα, χρειάζεται φροντίδα, ζεστασιά και προστασία. Eπίσης πολύ σημαντική ανάγκη  του είναι ο ύπνος. Ο ύπνος του είναι εξαιρετικάσημαντικός και, γι’ αυτό, το στρώμα θα πρέπει να του προσφέρει ποιότητα και άνεση.

 

Υλικά  & Πιστοποιητικά
O εύκαμπτος κοκκοφοίνικας είναι φυσικό προϊόν μεγάλης αντοχής, που προέρχεται απότην επεξεργασία των εξωτερικών ινών της τροπικής καρύδας. Είναι μονωτικό υλικό πουαποβάλλει την υγρασία, ενώ, παράλληλα. επιτρέπει στο στρώμα να αερίζεται και νααναπνέει σωστά.
Τα ειδικά σχεδιασμένα ελατήρια είναι κατασκευασμένα για να στηρίζουν το σώμα τουμωρού σας και να του προσφέρουν κορυφαία ορθοπεδική στήριξη.
Tα επιλεγμένα αφρώδη υλικά προσφέρουν καλή ανατομικότητα και μοναδική άνεση.

Τα οικολογικά υφάσματα που χρησιμοποιούνται, έχουν εξαιρετική επαναφορά και ωραίααίσθηση στην αφή, ενώ η ελαστικότητά τους μεγιστοποιεί την ανατομικότητα του στρώματος,προσφέροντας υγιεινή και αντοχή.  Σε όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται σταβρεφικά στρώματα, έχει γίνει ειδική  επεξεργασία anti-acaria®.Η επεξεργασία anti-acaria® γίνεται για να προστατεύει το μωρό σας από αλλεργίεςκαι μολύνσεις, αφού εμποδίζει την ανάπτυξη ακάρεων και άλλων μικροοργανισμών στοεσωτερικό του στρώματος.

  TUV CERT
Η Media Strom έχει λάβει τη Διεθνή Πιστοποίηση από τον TUV Αυστρίας σχετικά με τηνεφαρμογή και την τήρηση συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001.
  Anti-Acaria
Ειδική επεξεργασία anti-acaria που εμποδίζει την ανάπτυξη ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών,προστατεύοντας το βρέφος από δερματικές και αναπνευστικές αλλεργίες.
 

 Member manufacturer
Η Media Strom είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Βιομηχανικών Προϊόντων Ύπνου (InternationalSleep Products Association).
 
Κατάταξη ώς προς
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2
smile-(1)
Τρέχων όριο Στοκ

SMILE Media Strom

Αγκαλιάζει απαλά τα όνειρά του Διαστάσεις 72x140 και 80x140 cm
Τιμή: 118,00 €
dream-(1)
Τρέχων όριο Στοκ

DREAM Media Strom

Υγιεινή και φροντίδα για το μωράκι σας Διαστάσεις 72x140 και 80x140 cm
Τιμή: 175,00 €