Δειτε επισης

 • 08494
  01.08494
  Διαστάσεις: 140Χ80Χ71 Ύψος
  110,00 €
 • 0131-0090-new
  02.014058
  Διαστάσεις καλόγερου: Δ33,5Χ1,75 Ύψος
  51,00 €
 • 0_797
  03.Γ17
  Στρώμα μονό από 81 ως 90x190/200 L2038 ENPL3D. Ελληνικής παραγωγής-Εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας
  217,00 €

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

Οικονομικά φοιτητικά έπιπλα για την φοιτητική ζωή που αποτελεί την πολυαναμενόμενη περίοδο για κάθε νέο. Είναι επιτέλους καιρός να αφήσετε το πατρικό σας σπίτι και να ξεκινήσετε να ζείτε στον προσωπικό σας χώρο, το δικό σας σπίτι. Όπως είναι φυσικό, έχετε ονειρευτεί το δικό σας σπίτι και το πως θα το διακοσμήσετε, αποτελεί δική σας επιλογή.
Έχετε είδη επιλέξει το φοιτητικό σας σπίτι και το μόνο που μένει, είναι να του χαρίσετε άνεση και αρμονία με τα κατάλληλα έπιπλα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε, σε φοιτητικές τιμές και εξαιρετική ποιότητα. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες, όλες σας τις απαιτήσεις και να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.
Στοχεύστε στο να δημιουργήσετε ένα χώρο φωτεινό και άνετο, αφού το φοιτητικό σας σπίτι, πρόκειται να αποτελέσει βασικό κομμάτι της ζωής σας για τα επόμενα χρόνια. Ξεκινήστε επιλέγοντας τα βασικά ή απαραίτητα έπιπλα, όπως γραφεία, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτια, στρώματα, βιβλιοθήκες κ.λ.π. Μπορείτε να συμπληρώσετε το χώρο σας αργότερα –όταν και εφόσον το επιθυμείτε- με επιπλέον έπιπλα, αξεσουάρ και ηλεκτρικές συσκευές, όπως σκαμπώ, καθρέπτες, κομοδίνα, κρεμάστρες, φωτιστικά κ.ά.
Το κατάστημά μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξαιρετικά κομμάτια και μοναδικές προσφορές. Εκμεταλλευτείτε τις φοιτητικές τιμές, το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, τη μοναδική ποιότητα, την ασύλληπτη ποικιλία χρωματισμών και σχεδίων, ώστε να προσφέρετε ομορφιά, φως, καλαισθησία, λειτουργικότητα και άνεση στο φοιτητικό σας σπίτι. Εδώ θα βρείτε απεριόριστες επιλογές για ότι επιθυμείτε, θα ικανοποιήσετε όλες σας τις απαιτήσεις και θα χαρείτε το φοιτητικό σπίτι και τα φοιτητικά σας χρόνια, όπως σας αρμόζει.