Δειτε επισης

 • 7340
  01.028630
  Καλόγερος Ξύλινος Εισαγωγής
  63,50 €
 • 402_3
  Διαστάσεις: 60Χ30Χ180 ΥΨΟΣ Εισαγωγής
  99,90 €
 • 06363
  03.06363
  Επίστρωμα φυσικό καουτσούκ Διαστάσεις 151-160cm
  298,00 €

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

Οικονομικά φοιτητικά έπιπλα για την φοιτητική ζωή που αποτελεί την πολυαναμενόμενη περίοδο για κάθε νέο. Είναι επιτέλους καιρός να αφήσετε το πατρικό σας σπίτι και να ξεκινήσετε να ζείτε στον προσωπικό σας χώρο, το δικό σας σπίτι. Όπως είναι φυσικό, έχετε ονειρευτεί το δικό σας σπίτι και το πως θα το διακοσμήσετε, αποτελεί δική σας επιλογή.
Έχετε είδη επιλέξει το φοιτητικό σας σπίτι και το μόνο που μένει, είναι να του χαρίσετε άνεση και αρμονία με τα κατάλληλα έπιπλα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε, σε φοιτητικές τιμές και εξαιρετική ποιότητα. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες, όλες σας τις απαιτήσεις και να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.
Στοχεύστε στο να δημιουργήσετε ένα χώρο φωτεινό και άνετο, αφού το φοιτητικό σας σπίτι, πρόκειται να αποτελέσει βασικό κομμάτι της ζωής σας για τα επόμενα χρόνια. Ξεκινήστε επιλέγοντας τα βασικά ή απαραίτητα έπιπλα, όπως γραφεία, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτια, στρώματα, βιβλιοθήκες κ.λ.π. Μπορείτε να συμπληρώσετε το χώρο σας αργότερα –όταν και εφόσον το επιθυμείτε- με επιπλέον έπιπλα, αξεσουάρ και ηλεκτρικές συσκευές, όπως σκαμπώ, καθρέπτες, κομοδίνα, κρεμάστρες, φωτιστικά κ.ά.
Το κατάστημά μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξαιρετικά κομμάτια και μοναδικές προσφορές. Εκμεταλλευτείτε τις φοιτητικές τιμές, το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, τη μοναδική ποιότητα, την ασύλληπτη ποικιλία χρωματισμών και σχεδίων, ώστε να προσφέρετε ομορφιά, φως, καλαισθησία, λειτουργικότητα και άνεση στο φοιτητικό σας σπίτι. Εδώ θα βρείτε απεριόριστες επιλογές για ότι επιθυμείτε, θα ικανοποιήσετε όλες σας τις απαιτήσεις και θα χαρείτε το φοιτητικό σπίτι και τα φοιτητικά σας χρόνια, όπως σας αρμόζει.